Tuesday, August 13, 2013

Ucapan Dan HarapanAssalamualaikum..

Salam lebaran buat semua.salah dan silap saya mohon ampun dan maaf.( Eh sudah seminggu baru nak bagi ucapan.sudah terlambat la. Tak apalah sebab orang kata biarpun sudah terlambat tapi masih belum berakhir.)

Untuk pengetahuan semua,selang berapa hari atau minggu lagi saya tidak ada di Malaysia buat beberapa ketika, mungkin sampai hujung tahun.

Biarpun rakan yang lain sudah ada yang mendapat tawaran bekerja dan juga menyambung pelajaran saya pula mengmbil keputusan untuk berkelana di Negara orang jauh di TANAH HINDI.

Banyak pepatah mengatakan “jauh perjalanan luas pengalaman” “lain padang lain belalang”. Jadi, saya rasa inilah masanya bagi saya untuk timba ilmu, pengalaman dan luaskan pandangan saya akan sesuatu perkara  sebelum saya menerjah ke alam pekerjaan seterusnya alam perkahwinan(kalau ada rezki) dan tak lupa juga alam akhirat yang sentiasa sabar menanti menunggu masa menjemput saya.

Jadi…saya mohon doa kawan-kawan supaya dapat doakan saya yang akan merantau ke Negara orang. Ada masa nanti kita jumpa lagi ye. Yang ada jemputan saya minta maaf sebab tak dapat nak hadir, moga majlis dapat berlangsung dengan lancar dan dapat kekal hingga ke syurga.

Sesiapa yang dapat tawaran kerja dan belajar tahniah dan syabas buat kalian. Yang masih belajar! Jangan nak malas-malas dan asyik berangan je ea.rotang karang baru tau..huwaaaa…

sayonara Malaysia (n_n)


Sekian.=)

No comments:

Post a Comment